Ha bármilyen szokatlan szemproblémát tapasztal, vagy látása megváltozott, kérjük, azonnal vegye fel a kapcsolatot egy szemész szakemberrel. Ha bármilyen kérdése van az ACUVUE® márkájú kontaktlencsékkel kapcsolatban, olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdéseket. Lehetséges, hogy ott megtalálja a választ.

Ha bármilyen kérdése, megjegyzése vagy kétsége merül fel az Adatvédelmi Szabályzatot, az ACUVUE® márkájú kontaktlencséket vagy a honlap adatkezelését illetően, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a lentebb található telefonszámon, levelezési címen, e-mail címen, vagy az alábbi nyomtatvány segítségével.

Telefon

Hívja online ügyfélszolgálati központunkat a(z) +36 1 780 3 337 telefonszámon.

E-mail

[email protected]

Iroda Cím

OKTAL PHARMA Kft
Rákóczi út 42.
1072 Budapest,
Hungary

Ezúton értesítjük Önt, hogy az alábbiakban megadott elérhetőségeken keresztül az Ön személyes adatai és üzenetei az Ön országában jelenlévő Johnson and Johnson helyi forgalmazója által kerülnek feldolgozásra. Ennek megfelelően a Johnson and Johnson nem felelős a forgalmazók által a személyes adatok vonatkozásában végzett biztonsági intézkedésekért, adatvédelmi gyakorlatért és adatfeldolgozásért.
Az Ön személyes adati harmadik félnek nem kerülnek továbbításra, és egyéb módon sem válnak nyilvánossá, és a véletlen vagy illegális megsemmisítés, megsemmisülés, megváltoztatás vagy jogosulatlan használat vagy hozzáférés megelőzése érdekében technikai és szervezeti intézkedéseket alkalmazunk.
Ön bármikor jogosult a fentiekben foglalt megfelelés visszavonására, a személyes adatihoz való hozzáférésre, azok kiegészítésére vagy törlésére, valamint az adatfeldolgozás korlátozására. Ön bármikor jogosult kérni, hogy az Ön által az Oktal Pharma számára átadott személyes adatai gépen olvasható formátumban továbbításra kerüljenek az Ön számára.
Az előzőek szerinti megfelelés visszavonása esetében az Ön személyes adatai törlésre kerülnek, és az említett adatok feldolgozása a visszavonás időpontjától számított legrövidebb időn belül megszűnik. Ön jogosult továbbá panaszt benyújtani az Oktal Pharma d.o.o.-hoz vagy más adatvédelmi felügyeleti szervhez.
Amennyiben további kérdése vagy kérése lenne, kérjük, forduljon az Oktal Pharma Személyes Adatvédelmi Tisztviselőjéhez e-mailben [email protected] címen vagy postai úton a következő címen: Oktal Pharma d.o.o., Utinjska 40, 10020 Zágráb.
Mindazonáltal, káresemények vagy egyéb termékminőséggel kapcsolatos jelentések esetében a forgalmazók adatokat továbbíthatnak a J&J számára, annak érdekében, hogy a J&J eleget tegyen a farmakovigilanciai vagy termékminőséggel kapcsolatos jogi kötelezettségeinek. Ebben az esetben az Ön adatai az adatvédelmi irányelveknek megfelelően kerülnek feldolgozásra J&J által.