1-DAY ACUVUE® MOIST® (napi eldobható)

1-DAY ACUVUE® MOIST® (napi eldobható)

1. JJV data on file 2017. A 1-DAY ACUVUE® MOIST LACREON® technológiája.**LACREON® Technology is Johnson & Johnson Vision Care, Inc.'s brand name for its proprietary technology that permanently embeds a water-holding ingredient, similar to that found in natural tears, into the proven etafilcon A material.

2. JJV data on file 2015. A lizozim enzim hatása a 1-DAY ACUVUE® MOIST® with LACREON® kontaktlencsére in vitro körülmények között.

3. A LACREON® technológia a Johnson & Johnson Vision márkaneve arra a védett technológiára, amely egy olyan vízmegtartó összetevőt ágyaz tartósan a bevált etafilcon A alapanyagba, amely hasonlít a természetes könnyben találhatóhoz.

*Minden ACUVUE® márkájú kontaktlencse UV-szűrőt tartalmaz, hogy a szaruhártyához és a szem belsejébe jutó káros UV-sugarak ellen segítsen védekezni. Az UV-szűrős kontaktlencsék NEM helyettesíthetik az UV-szűrős védőszemüvegeket vagy napszemüvegeket, mivel nem fedik le teljesen a szemet és annak környékét. Továbbra is használjon UV-szűrős szemüveget szemészeti szakembere javaslatának megfelelően.