KONTAKTLENCSE ASZTIGMIÁRA, AMELY TISZTA, ÉLES LÁTÁST NYÚJT1,2​

Ha Ön asztigmiás és egy olyan napi eldobható kontaktlencsét keres, amely tiszta és stabil látást nyújt Önnek, függetlenül a fej vagy a szem mozgásától1,2, a 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM kontaktlencse az ideális választás Önnek.

1-DAY ACUVUE ® MOIST for ASTIGMATISM kontaktlencse, a tiszta, stabil látásért.

Kérje a 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM lencsét, ha Ön:

 • asztigmiás
 • úgy érzi, érzékeny a szeme
 • szezonális allergiában szenved és azon tünetei a szemét is érintik3​
 • jobban szereti a tisztaságot és kényelmet, amelyet egy friss, új pár lencse minden nap nyújt Önnek
 • olyan kontaktlencsét szeretne, amely a helyén marad és éles látást nyújt, bármilyen tevékenységet végez1,2​
 • száraznak érzi a szemét, különösen a nap vége felé
 • olyan kontaktlencsét szeretne, amely segít megvédeni szemét a káros UV sugarak behatolásától*
Vision Correction

KÉNYELEM

Ha olyan napi eldobható kontaktlencsét keres, amely különleges törődést nyújt4-9 és segít maximalizálni a kényelmet10, a 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM kiváló választás Önnek.

Technology

TECHNOLÓGIA

A LACREON® technológia segít bent tartani a nedvességet4-6, a bevált etafilcon A alapanyag kizárja az irritációt, és az innovatív Accelerated Stabilisation Design™ (ASD) kialakítás a helyén tartja a lencsét1-2.

UV Protection

UV VÉDELEM

Segít megvédeni szemét a káros napsugarak behatolásától Class 2 UV-szűrővel*.

Package

KISZERELÉS

A napi eldobható kontaktlencsék kényelmes 30 darabos kiszerelésben kaphatók.

Az egyedülálló Accelerated Stabilisation Design™ (ASD) technológia a 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM kontaktlencsében biztosítja, hogy bármilyen aktív a napja, látása tiszta és éles maradjon1,2

Nézze meg videónkat és fedezze fel, hogyan használja ki az ASD a pislogó szem természetes erejét, hogy egész nap tiszta és stabil látást nyújtson Önnek, függetlenül a szeme vagy feje mozgásától1,2.

Próbálja ki az ACUVUE® kontaktlencséket INGYEN PRÓBALENCSÉKKEL**

 • Derítse ki, hogyan juthat hozzá az ingyenes ACUVUE® próbakontaktlencsékhez
 • Használja online eszközünket és találja meg az Önhöz legközelebbi kontaktlencse-szakembert
 • Amikor lefoglalja az időpontot szemvizsgálatra, tegye hozzá, hogy kontaktlencse-illesztést is szeretne.
 • A kontaktlencse-tanácsadáson kérdezze kontaktlencse-szakemberét, hogy a 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM megfelelő választás-e az Ön életmódjához és látása javításához.

HASZNOS TIPPEK

Az ACUVUE®-nél az a célunk, hogy a kontaktlencse-viselés a lehető legegyszerűbb, legegészségesebb és legkényelmesebb legyen. Nézze meg praktikus videóinkat és töltse le a lépésenkénti útmutatóinkat itt:

 

* Minden ACUVUE® kontaktlencse UV-szűrőt tartalmaz, hogy a szaruhártyához és a szem belsejébe jutó káros UV sugarak ellen segítsen védekezni. Az UV-szűrős kontaktlencsék NEM helyettesíthetik az UV-szűrős védőszemüvegeket vagy napszemüvegeket, mivel nem fedik le teljesen a szemet és annak környékét. Továbbra is használjon UV-szűrős védőszemüvegeket szemészeti szakembere javaslatának megfelelően.

** Kérjük, ne feledje, hogy előfordulhatnak a szakértői szemvizsgálattal és az illesztéssel kapcsolatos költségek. Lásd a teljes Részvételi feltételek című részt. 

Kontaktlencse-szakembere fogja megerősíteni, hogy az ACUVUE® kontaktlencsék alkalmasak-e az Ön szemének.

In-vitro adatokra alapozva; nem végeztek olyan klinikai kutatásokat, amelyek közvetlen kapcsolatba hozzák a lizozim profilban létező különbségeket a különböző klinikai előnyökkel.

1. Chamberlain P et al. Fluctuation In Visual Acuity During Soft Toric Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2011; 88: 534–538. 
2. McIlraith R, Young G, Hunt C. Toric lens orientation and visual acuity in non-standard conditions. CLAE 2010; 33 (1): 23–26. 
3. Hayes V et al. An evaluation of 1-day disposable contact lens wear in a population of allergy sufferers. CLAE. 2003;26(2):85–93.
4. Sheardown H et al. Chemical characterization of 1-DAY ACUVUE® MOIST and 1-DAY ACUVUE® contact lenses. Invest Ophthalmol Vis Sci, 2006;47: E-Abstract 2388. 
5. JJVC Data on file 2005 és 2007. 
6. JJVC Data on file 2009. Utólagos analízis, 2009. október. 25-34 éves felnőttek körében (N=71) P<0,05. A 1-DAY ACUVUE® MOIST lencsével a páciensek 1%-a gyakran tapasztalt szemirritációt, 14%-uk néha tapasztalt szemirritációt, és 83%-uk ritkán vagy soha nem tapasztalt szemirritációt.
7. JJVC Data on file 2011. 
8. JJVC Data on file 2014.  A kanadai kontaktlencse kutatási központ (CCLR, Waterlooban) együttműködésével generált adatok.
9. Suwala M et al. Quantity and conformation of lysozyme deposited on conventional and silicone hydrogel contact lens materials using an in vitro model. Eye Contact Lens 2007;33:138–143. 
10. Zhou L, Zhao SZ, Koh SV, et al. In-depth analysis of the human tear proteome. J Proteomics. 2012;75:3877-3885.