TISZTA, ÉLES LÁTÁS ASZTIGMIÁSOKNAK

Az ACUVUE OASYS® for ASTIGMATISM kontaktlencsék kiváló kényelemért és teljesítményért kihívást jelentő környezetben2.

Az egyedülálló Accelerated Stabilisation Design™ (ASD) technológiával párosítva, amely a helyén tartja a lencsét és látása így tiszta és éles marad, bármilyen aktív legyen a napja2,3.

ACUVUE OASYS® for ASTIGMATISM kontaktlencse, a tiszta és stabil látásért még sportolás közben is.

Kérje az ACUVUE OASYS® for ASTIGMATISM lencsét, ha Ön:

 • asztigmiás
 • olyan kontaktlencsét szeretne, amely a helyén marad és éles látást nyújt, bármilyen tevékenységet végez2,3​
 • hosszú órákon keresztül dolgozik digitális eszközökkel
 • sok időt tölt fűtött vagy légkondicionált környezetben
 • fáradtnak érzi szemét a nap folyamán
 • olyan kontaktlencsét szeretne, amely kényelemben kiemelkedő4
 • jobban szereti az újrahasználható lencséket, amelyeket kéthetente cserél le egy új párra
 • olyan kontaktlencsét szeretne, amely védelmet nyújt a káros UV sugarak behatolása ellen*
Vision Correction

LÁTÁSKORREKCIÓ

Tiszta, stabil látás és a kontaktlencsék nyújtotta szabadság asztigmiás személyeknek2,3.

Technology

TECHNOLÓGIA

Ultrasima kontaktlencse asztigmiára, amely két bevált technológiát egyesít – az Accelerated Stabilisation Design™ (ASD) technológiát tiszta, éles látásért2,3 és a HYDRACLEAR® PLUS technológiát, amely segít minimálisra csökkenteni a szárazságot és megtartani a nedvességet5.

UV Protection

UV VÉDELEM

A legmagasabb UV-szűrővel rendelkezik az összes kéthetes/havi lencse körül, így segít megvédeni a szemet a káros UV sugarak behatolásától*.

Package

Package

6 darabos kiszerelésben kapható - kéthetes javasolt csereidővel, nappali viseletre. Kontaktlencse-ápolófolyadék szükséges.

Ha Ön asztigmiás, akkor is élvezheti a kontaktlencsék előnyeit. Az Accelerated Stabilisation Design™ (ASD) technológiánk a pislogó szem természetes erejét használja, hogy a helyén tartsa a lencsét és tiszta látást nyújtson Önnek, függetlenül a szeme vagy feje mozgásától1,2. Nézze meg praktikus videónkat és győződjön meg az előnyökről.

Próbálja ki az ACUVUE® kontaktlencséket INGYEN PRÓBALENCSÉKKEL**

 • Derítse ki, hogyan juthat hozzá az ingyenes ACUVUE® próbakontaktlencsékhez
 • Használja online eszközünket és találja meg az Önhöz legközelebbi kontaktlencse-szakembert
 • Amikor lefoglalja az időpontot szemvizsgálatra, tegye hozzá, hogy kontaktlencse-illesztést is szeretne.
 • A kontaktlencse-tanácsadáson kérdezze kontaktlencse-szakemberét, hogy az ACUVUE OASYS® for ASTIGMATISM megfelelő választás-e az Ön életmódjához és látása javításához.

HASZNOS TIPPEK

Az ACUVUE®-nél az a célunk, hogy a kontaktlencse-viselés a lehető legegyszerűbb, legegészségesebb és legkényelmesebb legyen. Nézze meg praktikus videóinkat és töltse le a lépésenkénti útmutatóinkat itt:

 

* Minden ACUVUE® kontaktlencse UV-szűrőt tartalmaz, hogy a szaruhártyához és a szem belsejébe jutó káros UV sugarak ellen segítsen védekezni. Az UV-szűrős kontaktlencsék NEM helyettesíthetik az UV-szűrős védőszemüvegeket vagy napszemüvegeket, mivel nem fedik le teljesen a szemet és annak környékét. Továbbra is használjon UV-szűrős védőszemüvegeket szemészeti szakembere javaslatának megfelelően.

** Kérjük, ne feledje, hogy előfordulhatnak a szakértői szemvizsgálattal és az illesztéssel kapcsolatos költségek. Lásd a teljes Részvételi feltételek című részt. 

Kontaktlencse-szakembere fogja megerősíteni, hogy az ACUVUE® kontaktlencsék alkalmasak-e az Ön szemének. 

1. JJVC Data on file 2015.  JJVC Data on file 2014. Euromonitor International Limited; jelenlegi folyamat; fix 2015-ös árfolyam; minden csatorna, az Euromonitor előre meghatározott definícióit használva; 2014-es kontaktlencse-eladások értékben (ájánlott fogyasztói áron), az Euromonitor előre meghatározott definícióit használva. „Globális” és „a világon” a definíció szerint a 32 ország, amely 2014-ben a legtöbb kontaktlencse-eladást generálta értékben (ajánlott fogyasztói áron). Ezen országok értékben a 2014-es kiskereskedelmi kontaktlencse-eladások 91,3%-át tették ki (ájánlott fogyasztói áron).
2. McIlraith R, Young G, Hunt C. Toric lens orientation and visual acuity in non-standard conditions. CLAE. 2010;33:23-26. 
3. Chamberlain P, Morgan P, Moody K, et al. Fluctuation in visual acuity during soft toric contact lens wear. Optom Vis Sci. 2011;88:E534-E538. 
4. Data on file 2014.Data on file 2014. A www.clinicaltrials.gov* weboldaon megjelent 14 klinikai vizsgálatban az ACUVUE OASYS® kontaktlencse termékcsaládot soha nem múlták felül kényelemben. *A www.clinicaltrials.gov weboldalt az NIH üzemelteti. A 14 klinikai vizsgálatban a szubjektív kényelmet elsődleges vagy másodlagos végpontként értékelték. Az oldalt 2014. október 14-én tekintették meg.
5. JJVC Data on file 2013, 2014 és 2013-ban végzett online felmérés 18-39 éves kontaktlencse-viselőkkel 5 országban (Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Németország és Japán) n=1503. Azon alanyok közül, akik legalább egy másik kontaktlencse márkát kipróbáltak, az ACUVUE OASYS® viselők 68%-a teljes mértékben egyetértett/egyetértett, hogy lencséjük a legkényelmesebb, amit valaha viseltek digitális eszközök használata közben. Az ACUVUE OASYS® for ASTIGMATISM viselők 21%-a teljes mértékben egyetértett, hogy lencséjük a legkényelmesebb lencse asztigmiára, amit valaha viseltek digitális eszközök használata közben, szemben az AIR OPTIX® for Astigmatism viselők 12%-ával.