ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM (kéthetes)

ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM (kéthetes)

1. A https://www.clinicaltrials.gov honlapot az amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézetek (National Institutes of Health, NIH) szervezet tartja fenn. Az itt felsorolt 21 klinikai vizsgálat szubjektív kényelemérzetet értékelt elsődleges és másodlagos végpontként az ACUVUE OASYS® with HYDRACLEAR® PLUS vagy az ACUVUE OASYS® 1-Day with HydraLuxe™ kontaktlencsék esetében. Felülvizsgálat dátuma: 2017. november 20.

2. JJV data on file 2017, az ASZTIGMIÁRA tervezett ACUVUE® márkájú kontaktlencsék illesztési sikeréről, a lencse tájolási helyzetéről, rotációs stabilitásáról és látásbeli teljesítményéről.

3. Patel S, Henderson R, Bradley L, Galloway B, Hunter L. Effect of visual display unit use on blink rate and tear stability. [A vizuális megjelenítési segédeszköz használatának hatása a pislogási sebességre és a könnyezés stabilitására.] Optom Vis Sci. 1991;68(11):888-892.

4. JJV data on file 2016: „LACREON®, HYDRACLEAR® PLUS, HYDRACLEAR® 1 és HydraLuxe™ könnyfilm technológiák”.

Forrás: Euromonitor International Limited: Eyewear 2018 kutatási kiadás a kontaktlencsék kiskereskedelmi értékesítéséről, az Euromonitor 32 országban végzett kutatása alapján.

*Minden ACUVUE® márkájú kontaktlencse UV-szűrőt tartalmaz, hogy a szaruhártyához és a szem belsejébe jutó káros UV-sugarak ellen segítsen védekezni. Az UV-szűrős kontaktlencsék NEM helyettesíthetik az UV-szűrős védőszemüvegeket vagy napszemüvegeket, mivel nem fedik le teljesen a szemet és annak környékét. Továbbra is használjon UV-szűrős szemüvegeket szemészeti szakembere javaslatának megfelelően.