Miért válassza az ACUVUE®-t?

Mi inspirálja kontaktlencséink kialakítását?

Az Ön szeme a mi inspirációnk. 30 éve fáradhatatlanul dolgozunk olyan kontaktlencsék létrehozásán, amelyek összhangban vannak az Ön egyedi szemeivel, életmódjával és látáskorrekciós igényeivel. Értjük, hogy látása mennyire fontos az Ön számára, és azt tűztük ki küldetésünknek, hogy a világ vezető kontaktlencse-vállalata legyünk, amely a legmagasabb minőségű termékek létrehozásának szenteli magát.

Ideális választás érzékeny szemre

Kontaktlencséinket úgy alakítottuk ki, hogy együttműködjenek szemével, így gondoskodva arról, hogy Ön szemüveg nélkül is kényelmesen lásson közelre és távolra egyaránt. Akkor is tudunk megoldást kínálni Önnek, ha úgy érzi, hogy szeme érzékenységre, irritációra vagy allergiára hajlamos.

Kényelmet biztosít kihívást jelentő környezetben is

Arra vágyik, hogy kontaktlencséi kényelmes érzetet biztosítsanak, de a digitális eszközök olykor több órán át tartó használata, vagy a száraz és poros környezet plusz kihívást jelenthet az Ön által választott kontaktlencséknek. Kattintson és nézze meg termékeinket, amelyeket úgy alakítottunk ki, hogy még kihívást jelentő környezetben is gondoskodjanak szeme kényelméről.

Maximális hordhatósági idővel rendelkezik

Olyan újrahasználható és mindennap viselhető lencsét keres, amely hosszú órákon át képes tartani Önnel a lépést? Kattintson és nézze meg termékeinket, amelyeket úgy alakítottunk ki, hogy heteken át gondoskodjanak a kényelemről.