Skip to main content
Üdvözöljük! Keres valamit? Kattintson ide!
Nagyszerű! Miben segíthetünk?
Ön jó helyen jár
Kezdje jól a kontaktlencseélményét új viselőknek szóló tippjeinkkel
Tudjon meg többet kontaktlencséje tisztításáról és ápolásáról.

Miért válassza az ACUVUE®-t?

Mi inspirálja kontaktlencséink kialakítását?

Az Ön szeme a mi inspirációnk. 30 éve fáradhatatlanul dolgozunk olyan kontaktlencsék létrehozásán, amelyek összhangban vannak az Ön egyedi szemeivel, életmódjával és látáskorrekciós igényeivel. Értjük, hogy látása mennyire fontos az Ön számára, és azt tűztük ki küldetésünknek, hogy a világ vezető kontaktlencse-vállalata legyünk, amely a legmagasabb minőségű termékek létrehozásának szenteli magát.

Adult woman smiling as she lays on the grass with the sun shining

Ideális választás érzékeny szemre

Kontaktlencséinket úgy alakítottuk ki, hogy együttműködjenek szemével, így gondoskodva arról, hogy Ön szemüveg nélkül is kényelmesen lásson közelre és távolra egyaránt. Akkor is tudunk megoldást kínálni Önnek, ha úgy érzi, hogy szeme érzékenységre, irritációra vagy allergiára hajlamos.

A woman at her desk in the office looking at a tablet while on the phone

Kényelmet biztosít kihívást jelentő környezetben is

Arra vágyik, hogy kontaktlencséi kényelmes érzetet biztosítsanak, de a digitális eszközök olykor több órán át tartó használata, vagy a száraz és poros környezet plusz kihívást jelenthet az Ön által választott kontaktlencséknek. Kattintson és nézze meg termékeinket, amelyeket úgy alakítottunk ki, hogy még kihívást jelentő környezetben is gondoskodjanak szeme kényelméről.

A man at the library smiling with books on the table

Maximális hordhatósági idővel rendelkezik

Olyan újrahasználható és mindennap viselhető lencsét keres, amely hosszú órákon át képes tartani Önnel a lépést? Kattintson és nézze meg termékeinket, amelyeket úgy alakítottunk ki, hogy heteken át gondoskodjanak a kényelemről.